Szállítási díjak

70 000 Ft bruttó rendelési érték alatt : 1.600 Ft
70 000 Ft bruttó rendelési érték felett : díjtalan
Személyes átvétel : díjtalan
Szombati kézbesítés felára : 510 Ft
17 - 20 óra közötti kézbesítés felára: 400 Ft

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét és a 27% ÁFA-t.

Fenti díjak normál terjedelmű, nem törékeny kezelésű küldemények Magyarország területére történő kézbesítésére vonatkoznak. Terjedelmes küldemény esetén a díjak külön kerülnek megállapításra, melyet a megrendelés visszaigazolásakor jelzünk. Ha a többletdíjat megrendelő nem fogadja el, jogában áll a megrendeléstől is elállni.

Szállítás

Az árut a megrendelés visszaigazolásakor egyeztetett határidőn belül, munkanapokon 8-16 óra között szállítjuk ki.
A kézbesítést kérheti 17 - 20 óra közötti időpontban, vagy szombatra is (nem minden településre).
Ennek felárát a díjtáblázat tartalmazza.

A házhoz szállítás a rendelés során megadott címig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. A címen belüli egyéb tevékenységeket (beüzemelést) a szolgáltatás nem tartalmazza.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Ez esetben minden újabb kiszállítás díja bruttó 2.500 Ft.
Lehetőség van arra is, hogy a szállítóval egyeztetve, a termék utánküldését kérje egy másik címre. Ennek a díját a szállítóval kell egyeztetni. Alap esetben a díja megegyezik az eredeti szállítási költséggel.

Fizetési módok

A fizetés és átvétel módját a megrendelés feladása közben, a "Fizetés módja" mezőben választhatja ki.

Előre utalással
A termék vételárának megfizetése előre történő átutalással is történhet. Ebben az esetben az utánvét díja megtakarítható. A megrendelés visszaigazolását követően faxon vagy e-mailben díjbekérőt küldünk, amely alapján a banki átutalás megtörténhet. A vételár számlánkra történő beérkezése után küldjük a terméket.

Utánvéttel
A szállítási díjjal növelt vételárról készpénzfizetéses számlát állítunk ki, melynek ellenértéke a szállítónak készpénzben fizetendő a termék átvételekor.

Átvételkor kérjük ellenőrizze az alábbiakat:

Az áru sértetlenségéről az átvételkor meg kell győződni! Ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, majd tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni. A kézbesítési jegyzékre írja rá észrevételét és írassa alá a kézbesítővel. Kérjük, észrevételéről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk. Áruátvétel utáni hiány és sérülési panaszokat nem tudunk kezelni. Az indokolatlan visszaszállítás költsége (egyéb ettől eltérő megállapodás híján) minden esetben a vásárlót terheli, melyet az Eladó számláz ki a Vevőnek. További információk az ÁSZF -ben!

Mit tegyen ha a csomagolás, vagy a termék sérült ?

- Ha a csomagolás sérült alaposan vizsgálja meg a terméket. Ha a termék sértetlen, a küldeményt vegye át, de a kézbesítési jegyzékre írja rá, hogy a csomagolás sérült, és írassa alá a kézbesítővel.

- Ha a termék sérült a küldeményt ne vegye át. A kézbesítési jegyzékre írja rá észrevételét és írassa alá a kézbesítővel. A kézbesítő visszaszállítja a terméket és intézkedünk a továbbiakról.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben