Céginformáció

Cég neve: PROFESSIONAL Computer Kft.
Székhelye: 3100 Salgótarján, Kővár út 1.
Alapítás éve: 1991
Adószám: 10719950-2-12
Cégjegyzék szám: 12-09-001359
Nyilvántartásba vevő cégbíróság: Nógrád Megyei Bíróság Cégbírósága
Pénzforgalmi szám: 10300002-10527081-49020012
Ügyvezető: Malomhegyi Nándor

 

1991 óta folyamatosan jelen vagyunk az északi régió informatikai piacán, ahol anyagi és humán erőforrásaink, széleskörű szakmai tapasztalatunk és partnerkapcsolataink alapján meghatározó informatikai vállalkozás vagyunk. Számos referenciával rendelkezünk, a partnereinknél elismerésnek örvendünk. Társaságunk pénzügyi helyzete stabil.

Fő tevékenységeink:

  • számítástechnikai és irodai termékek kereskedelme
  • számítógépek összeszerelése
  • szerviz (több gyártó garanciális szervize, eseti és átalánydíjas javítások)
  • hálózatok tervezése és építése,
  • vállalati rendszerek kialakítása és rendszerfelügyelete

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy képesek legyünk egyedi és komplex rendszerek kialakítására, a tanácsadástól a tervezésen és a megvalósításon át az üzemeltetésig és a rendszerfelügyeletig. Tevékenységeink során mindig is különös figyelmet fordítunk a maximális minőség elérésére. A minőséget nem csak a szolgáltatásainkban használt hardver és szoftver elemek kiválasztásánál, hanem a mindennapi munkavégzésben, belső folyamataink szervezésében is elengedhetetlennek tartjuk. Cégünk valamennyi tevékenységét a MINŐSÉG - KORREKTSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - szellemében, a 2001-ben bevezetett ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szerint végzi.

Salgótarjáni székhelyünk a belváros peremén található, ahol közel 500 négyzetméteren biztosítjuk vevőink részére a színvonalas kereskedelmi és szerviz szolgáltatást, munkatársaink számára pedig a tágas, kulturált munkakörülményeket. Üzletünk széles árukínálattal és szándékunk szerint, szakszerű, segítőkész kiszolgálás mellett könnyű megközelíthetőséggel és ingyenes parkolási lehetőséggel áll az Önök rendelkezésére!

Szeretnénk, ha Ön cégünket olyan partnernek ismerné meg, ahol az árak korrektek és rugalmasak, ahol nem sokáig kell sorban állni, ahol segítőkész, szakmailag felkészült munkatársainkkal válthat pár szót, gyors a kiszolgálás és zökkenőmentes a garanciális ügyintézés. Mi nap mint nap ezért dolgozunk. Meggyőződésünk, hogy cégünk fejlődését, aktív és sikeres piaci jelenlétünket csak hosszú távú és stabil partnerkapcsolatokkal, tisztességes árakkal, jó minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk biztosítani.

Reméljük, hogy Ön is elégedett lesz cégünk termékeivel, szolgáltatásaival!

Tárhelyszolgáltató:

T-Systems Magyarország Zrt.
Adatközpont Budapest
1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13.
Telefonszám: 459-8600

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben