3 év garancia minden Acer notebookra

2019. augusztus 5.

Az Acer globálisan a világ egyik vezető IT hardver vállalata. Ezt az eredményt annak köszönhetően sikerült kivívnia, hogy mindig is a legfontosabb tényező a vásárlói elégedettség volt. Akár a mérnöki tervezés folyamatában nézzük, akár a kitalált extra szolgáltatások tekintetében, folyamatosan a legjobb felhasználói élmény elérése a cél vállalatunknál, hűen tükrözve szlogenünk és küldetésünk; - Korlátok ledöntése az emberek és a technológia között.

Az elmúlt években az Acer hazai márkaképviselete is igyekezett hozzátenni az ügyfélelégedettség növeléséhez. Folyamatos promóciók futottak, amelyek díjmentes garancia kiterjesztést kináltak, kibővítésre került a központi szerviz center, bővült az acer.hu támogatás aloldalának tartalma. A legnagyobb lépés, a tavalyi évben megnyitott budapesti hivatalos márkaszerviz – mely mind külalakjában, mind felszereltségében a legmagasabb nemzetközi sztenderdeket hordozza, és nem utolsó sorban az Acer központi irányelvei mentén készült kialakításra, illetve működési elveiben is azt követi. Megnyitása óta az ügyfelek szabadon dönthetnek arról, hogy a háztól-házig garancia szolgáltatást választják, vagy pedig személyesen keresik fel az Öv utca 185 – ben található Acer márkaszervizt. 
Az Acer Magyarország idénre is tartogatott egy igazi nagydobást leendő vásárlóinak; 2019. augusztus 1-től az összes notebook család – Aspire, Swift, Spin, Nitro, Travelmate, Extensa – felzárkózik garanciaidőben a Predator családhoz, azaz minden notebook gyárilag 3 év* garanciával kerül értékesítésre, függetlenül a termék vételárától vagy egyéb promóciótól!
Ez azt jelenti, hogy augusztus elsejétől minden megvásárolt notebook az alap garanciafüzetével és számlájával 3 év teljes körű garanciával rendelkezik. A vásárlók természetesen a teljes 3 év alatt választhatnak a háztól-házig szervíz szolgáltatás és a budapesti Acer márkaszerviz személyes felkeresése között.


Összefoglalva tehát a következő notebook sorozatokra él a 3 év garancia 2019.08.01 től:

  • Aspire sorozatok (1,3,5,7)
  • Spin sorozatok (1,3,5,7)
  • Swift sorozatok (1,3,5,7)
  • Nitro sorozatok (5,7)
  • Predator sorozatok (Helios, Triton)
  • Travelmate (B,P,X)
  • Extensa
  • ConceptD sorozat
*Visszamenőleg nem érvenyesíthető, csak a 2019.08.01 után vásárolt termékekre érvényes!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben