Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó

  • Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó Vonalkódolvasók
  • Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó Vonalkódolvasók
  • Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó Vonalkódolvasók
Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó
Cikkszám: ID.32037
Lézer • USB • Szürke Ütésálló
Gyártó: Motorola
Gyártói cikkszám: LS2208
Garancia: 60 hónap
0 / 0 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
24 590 Ft
Üzletünkben átvehető:
Üzletünkben átvehető:
1-2 napon belül
Ingyenes
Kiszállítással:
Kiszállítással:
2-3 napon belül
1 600 Ft
Gyártói oldal »

Motorola LS2208 USB lézeres vonalkódolvasó
Gyári azonosító: LS2208

Lézer • USB • Szürke Ütésálló

Főbb jellemzők:

  • Olvasási technológia: 1D Lézer
  • Interfész: USB, RS 232 (soros), PC AT-PS2 billentyűzet
  • Összeköttetés: Vezetékes olvasó
  • Garancia: 5 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
 
 

Symbol / Motorola LS2208 USB vonalkódolvasó bemutatása:

A Motorola/Symbol LS2208-as olvasója két korábbi típust vált fel, egyesítve elődeinek kedvező árfekvését, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait.

A legkeresettebb kézi vonalkódolvasónk

Ideális lehet kereskedelmi rendszerek mellett olyan munkahelyekre, ahol a kis méret és súly, valamint a nagy megbízhatóság egyaránt elengedhetetlen követelmény. 100 olvasás/sec sebességének és 43 cm-es maximális olvasási távolságának köszönhetően nemcsak a kisebb boltok kasszáinál történő azonosítást teszi egyszerűvé és zökkenőmentessé, de kiválóan alkalmazható nagy bevásárlóközpontokban, vagy könnyűipari alkalmazásokban is. 

Kényelem és funkcionalitás

A Symbol/Motorola LS2208 szkenner tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig kézkímélő prezentációs módban. A vonalkódolvasó automatikusan vált a kézi és állványos/prezentációs felhasználási módok között. Ha a felhasználó az állványból a kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált kézkímélő/prezentációs módban. Ebben a módban a szkennelési folyamathoz nem szükséges semmiféle gombnyomás, csak az olvasó elé kell csak tartani a leolvasandó kódót.

Csak könnyedén és kényelmesen

A beolvasást indíthatja a különleges két ujjal is használható nyomógombbal, de intelligens állványába helyezve az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is. A felhasználót segíti az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzés, valamint az olvasó tetején elhelyezett kétszínű LED.
Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB interfésszel is. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy fogása kellemes legyen és károsodás nélkül bírja a kemény padlóra való leejtést is akár 1,5 m magasságból. A Symbol LS2208 vonalkód olvasó 5 év garanciával rendelkezik.

Még soha nem volt ilyen egyszerű

A vonalkódos eszközök gyártásában élenjáró Motorola (Symbol) a 123Scan2 konfigurátor alkalmazásával egyszerre kínál innovatív rendszert, egyszerű grafikus felhasználói felületen, valamint a szabadalmaztatott varázsló eszköz segíti a telepítési folyamatot..
A 123Scan2 alkalmazás a Motorola / Symbol vonalkód olvasók gyors és egyszerű programozását, valamint tesztelését teszi lehetővé. A konfigurálásáon túl a szoftverrel frissíthetjük a vonalkód olvasók firmwarejét, paramétereit, akár nagyszámú eszközökön egyidejűleg (USB kábelen keresztül párhuzamosan akár 14 darab vonalkód olvasót tudunk egyszerre felprogramozni).
A 123Scan2 alkalmazással a korábbi soros (RS232) kábel helyett már USB kábelen keresztül is programozhatjuk különféle Motorola / Symbol vonalkód olvasóinkat. A program azokat az olvasókat támogatja, amelyek RSM 1.0 vagy az újabb RSM 2.0 - azaz távolról történő menedzselést lehetővé tevő - firmware-rel rendelkeznek. 
A szoftver további újdonsága, hogy a  kinyomtatott vonalkódokon keresztül történő programozás az egydimenziós kódok mellett kétdimenziós kódokkal is történhet. Lehetővé teszi, hogy az általunk használt vonalkód olvasó kiolvasott adatait (sorozatszám, gyártás napja, firmware típusa) nyiván tudjuk tartani.
Az 123Scan2 kompatibilis a legnépszerűbb irodai alkalmazásokkal, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak és továbbítsanak e-mail konfigurációs fájlokat, mentsék a vonalkód konfigurációs lapokat Microsoft Word dokumentummá, illetve eszköz nyomkövetési adatok szolgáltat közvetlenül a Microsoft Access alkalmazásnak.

Alapadatok
Technológia:
Lézer
Állványt tartalmaz:
Igen
Olvasási sebesség:
100 olvasás/másodperc
Olvasási távolság:
0 - 64cm
Automatikus olvasási mód:
Igen
Csatlakozó(k):
Csatoló felület:
USB
Fizikai jellemzők
Alap szín:
Szürke
Ütésálló:
Igen
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben