BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor

  • BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor Projektor
  • BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor Projektor
  • BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor Projektor
BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor
Cikkszám: ID.16859
Irodai | 3000 Lumen | XGA 1024 x 768 felbontás | DLP | 4:3 képarány | 10.000 óra lámpa élettartam | 13000:1 kontraszt • D-Sub (VGA), HDMI, RCA (Kompozit), Komponens, S-Video, USB
Gyártó: BenQ
Gyártói cikkszám: 9H.J9V77.13E
Gyártói garancia: 36 hónap
Elérhetőség: Raktáron
0 / 0 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
162 900 Ft
Üzletünkben átvehető:
Üzletünkben átvehető:
Azonnal
Ingyenes
Kiszállítással:
Kiszállítással:
1-2 munkanapon belül
Ingyenes
Gyártói oldal »

BenQ MX620ST közeli vetítésű projektor
Gyári azonosító: 9H.J9V77.13E

Irodai | 3000 Lumen | XGA 1024 x 768 felbontás | DLP | 4:3 képarány | 10.000 óra lámpa élettartam | 13000:1 kontraszt • D-Sub (VGA), HDMI, RCA (Kompozit), Komponens, S-Video, USB

Kis terek nagy ismerője!

A BenQ MX620ST a legmagasabb képrugalmasságot biztosít, így 1 méterről akár 55" átlójú képet vetít! Jellemzőik között megtalálható az XGA felbontás, a 3000 ANSI lumen, az 13000:1 ultra-magas kontraszt arány és a DLP® Link™ 3D technológia is, melyekkel az MX618ST tökéletesen illik kisméretű üzleti vagy oktatási környezetbe!

Világelső SmartEco technológia
a tisztább környezetért és az energiatakarékosságért

A BenQ - mint az első DLP® márka, amely projektorainak lámparendszerébe beépítette a Philips ImageCare technológiáját - megtette a következő lépést a 21. századi osztálytermi energiatakarékosság irányába. Ezzel a páratlan újítással felvértezett MX620ST kompromisszumoktól mentes fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.

 

Normál üzemmód
Átlagos energiafelhasználás 296W

 

SmartEco üzemmód
Megnövelt részletek a sötét jeleneteknél
Átlagos energiafelhasználás 163W

 

(Source: 2010 Philips white paper)

Lámpa kímélő üzemmód

Egy projektor lámpacseréje teszi ki a projektor teljes birtoklási költségének jelentős részét. A lámpakímélő üzemmódot úgy tervezték, hogy dinamikusan, akár 50%-kal, a megjelenített tartalomnak megfelelően csökkentse a fényerőt. Ennek megfelelően a lámpacsere gyakorisága is ritkul, valamint a csere költsége akár 50%-kal is mérséklődik.
 

Eco Blank üzemmód

Az Eco Blank üzemmóddal a  tanárok elsötétíthetik a vetítővásznat, ha a diákoknak rájuk kell összpontosítani, vagy ha csak egyszerűen nincs használatban a projektor. Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

 

 

 
 

Maximális teljesítmény
100% lámpa teljesítmény
A figyelem a vászonra irányul

 

Eco Blank üzemmód bekapcsolva
30% lámpa teljesítmény
A figyelem a tanárra irányul

 

"Nincs csatlakoztatott jelforrás" üzemmód

A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel az átváltással elkerülhető az energiapazarlás, valamint megnövelhető a lámpa élettartama.

 

 

 
 

Source Detected
100% Lamp Power

 

No Source Detected
30% Lamp Power

 

Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5W

Az MX620ST inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

Audió átengedés

Az MX620ST beépített hangszóróit hangrendszerként is használhatja, amennyiben készenléti üzemmódban van a projektor. Ezzel a funkcióval megtakaríthatja a különálló audió rendszer árát, és a problémákat a csatlakoztatással.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MX620ST legújabb DLP® technológiája támogatja a 3D megjelenítést, mellyel lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy 3D blu-ray élményben legyen része egy egyszerű mozdulattal: a 3D szemüveg felhelyezésével.

A jó dolgok közelről érkeznek

Nincs helymegkötés
 

Csak képzelje el, hogy vetítési minőség szabadságát, ahol fele akkora távolságból érhető el kiváló képminőség! Nagyobb rugalmasságra tehet szert, a vetítés helyének megválasztásakor! Ez az, ami varázslatossá teszi a rövid vetítő távolságú megjelenítést!

Nincs vakító fény

A rövid vetítési távolság távol tartja szemeitől a közvetlen erős fényt, így lehetővé válik, hogy közönségére koncentráljon.

Nincsenek zavaró tényezők

Elbúcsúzhat a zavaró árnyékoktól. Szabadon mozoghat a vetítéskor, mivel nem kell törődnie azzal, hogy egy tárgy kitakar valamit a vásznon!

Gyors telepítés

A távirányító Quick Install gombjának  megnyomásával a telepítő azonnali hozzáférést kap az OSD menühöz, amelyben a telepítéshez szükséges beállításokat végezheti el.

Problémamentes projektor karbantartás

Felső lámpa ajtó a könnyű hozzáférés érdekében

A felső lámpa ajtó az IT személyzet munkáját könnyíti meg, mivel biztonságosan és gyorsan hozzáférhető a projektor lámpája. A lámpa cseréje még egy tanóra közepén is lehetséges, komolyabb késlekedés nélkül.

Átgondolt funkciók
Automatikus kikapcsolás

Az automatikus kikapcsolás funkcióval a projektor egy előre beállított idő után automatikusan kikapcsol, ha nem érzékel bementi jelet, tehát nincs elpazarolva az energia.

Automatikus elsötétítés a biztonságos használtért

Az automatikus elsötétítés egy szemvédő funkció, mely érzékeli a projektor előtt 20 cm* távolságban történő mozgásokat. Ezzel lehetősé válik, hogy az MX620ST automatikusan felismerje a mozgást, és elsötétítse a fényforrást.

*A hatékony távolság 20 cm, azonban a működés függ a külső megvilágítástól és a tárgyakról visszavert fénytől.

Vezeték nélküli megjelenítő notebookkal, táblagéppel vagy okostelefonnal

Csatlakoztasson egy WiFi dongle az USB aljzatba és az MX620ST vezeték nélküli megjelenítő segítségével PC-ről, MAC-ről, iPhone-ról vagy iPad-ről is megjelenítheti előadását.
 

ecoFACTS címke


ecoFACTS megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei!
A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit!
Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás, és a gyártás egyéb területein.

Arsenic-free optical glass

BFR/PVC-free casing plastics

PVC-free plastic packaging


Jellemzők
Csoport:
Irodai
Fényerő (ANSI Lumen):
3000
Felbontás:
XGA
Felbontás:
1024 x 768
Felbontás max.:
UXGA (1600 x 1200)
Technológia:
DLP
Képarány (natív):
4:3
Kijelző Kontraszt:
13000:1
Lámpa élettartam (max.):
10.000 óra
Lámpa élettartam (normál):
4.500 óra
3D Technológia:
Van
Képméret (min):
30 "
Képméret (max):
300 "
Zoom:
1,2:1
Lencse:
F = 2.6 - 2.78 f = 10.2 - 12.24 mm
Trapézkorrekció:
Függőleges
Csatlakozók
D-Sub be:
2
HDMI be:
1
Audio bemenet:
1
Audio kimenet:
1
Kompozit (RCA):
1
Komponens:
1
S-Video:
Van
USB:
Van
Fizikai jellemzők
Magasság (max.):
114 mm
Szélesség (max.):
287 mm
Mélység (max.):
232 mm
Súly (nettó):
2.6 kg
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben