Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

A Panda Security ajánlatainak feltételei:

  • Meglévő vállalati ügyfeleinknek: a meglévő licenszek bővítésére, kiegészítésére.
  • Új vállalati ügyfeleknek: az otthoni munkavégzésbe bevont eszközök védelmére és felügyeletére 
  • Tanároknak, diákoknak: Panda DOME Advanced termék az otthoni tanulásra, oktatásra bevont eszközök védelmére.

Vállalati ügyfeleknek:

Az igényelhető mennyiség maximum 50 licenc (extra igény esetén a Panda Security spanyol központjának jóváhagyásával tudunk eltérni). 

Időtartam: 2020. április 30-ig beérkezett igénylés esetén maximum 3 hónap ingyenes időszakot biztosítunk. Az április 30-tól beérkező igények esetén az ingyenes időszak 2020. július 15-ig tart. 

A Panda Security fenntartja a jogot, hogy a koronavírus járvány elhúzódása esetén az igénylésre biztosított időszakot meghosszabbítsa. 

Meglévő ügyfeleinknek kizárólag bővítésre, maximum a meglévő licencek számával megegyező mennyiségben, és a lejárati dátumig tudjuk biztosítani az ingyenes licenceket, de maximum 3 hónap időtartamra vagy 2020. július 15-i lejárattal.  (Példa: ha az ügyfél rendelkezik 10 licenc előfizetéssel, akkor maximum további 10 db licencet igényelhet). 

Azon ügyfeleinknek, akiknek 2020. március 30. és 2020. július 15. között jár le az előfizetésük, csak a fennmaradó időszakra, és maximum 3 hónapra tudjuk biztosítani az ingyenes licenceket, kivéve abban az esetben, ha a lejáró előfizetésüket a lejárati időpont előtt meghosszabbítják. 

Havidíjas előfizetéssel rendelkező vállalati ügyfeleinknek külön ügyfélfiókra tudjuk biztosítani az ingyenes szolgáltatást, ami üzemeltetés szempontjából kényelmetlenséget jelenthet, mert nem integrálható a meglévő előfizetéssel. 

Panda vállalati előfizetéssel nem rendelkező vállalati ügyfelek részére 3 hónapos időszakra, de legkésőbb 2020. július 15-i lejárattal tudjuk biztosítani az ingyenes szolgáltatásokat, abban az esetben, ha az ügyfél nem rendelkezett Panda vállalati előfizetéssel az igénylés napját megelőző három hónapban.

Ingyenesen igényelhető alaptermékek: 

  • Panda Adaptive Defense 
  • Panda Adaptive Defense 360 

Ingyenesen alaptermékhez igényelhető modulok: 

  • Panda Systems Management 

Az igényléshez kattintson ide!

Tanároknak, diákoknak:

A Panda DOME Advanced termék az otthoni tanulásra, oktatásra bevont eszközök védelmére lehet igényelni 2020. április 30-ig, ezután 3 hónapig azaz 90 napig lesz használható az eszközön.

További információért és a termék letöltéséhez kattintson ide!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben